Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@05:50:40 GMT

بیکاری ۷ هزار کارمند در صنایع خودروسازی آمریکا !

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۵۷۴۰۰

بیکاری ۷ هزار کارمند در صنایع خودروسازی آمریکا !

دو خودروساز آمریکایی جنرال موتورز و فورد تحت تأثیر کاهش شدید میزان فروش در بازارهای کلیدی و توسعه خودروهای برقی و پاک اعلام کردند که بالغ بر ۷ هزار شغل را تعدیل نیرو کرده اند.

به گزارش ایسنا، به نظر می‌رسد که شرکت‌های خودروسازی در جهان متحمل تغییر و تحولات بسیاری شده‌اند که به عقیده کارشناسان و تحلیلگران فعال در حوزه خودرو تحت تأثیر دلایلی متعددی همچون تشدید و تداوم جنگ تجاری چین و آمریکا، افزایش محبوبیت و ترغیب کاربران به استفاده از وسایل نقلیه پاک و دوستدار محیط زیست و کاهش میزان فروش و سودآوری قرار گرفته‌اند و به منظور جلوگیری از روند کاهشی درآمدزایی و کمک به شکوفایی اقتصادی خود نخستین کاری که معمول و متداول برای انجام است، تعدیل نیروهای استخدامی آنهاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حالا آمارها نشان می‌دهد که فورد و جنرال موتورز به عنوان دو شرکت خودروسازی بزرگ فعال در ایالات متحده آمریکا بالغ بر هفت هزار نفر از کارمندانش را اخراج خواهد کرد که از این تعداد، ۲۳۰۰ نفر از آنها در کارخانه‌های مستقر در خاک آمریکا فعالیت کرده و مشغول به کارند.

بر اساس گزارش فاکس بیزینس، شرکت فورد در همین راستا اعلام کرده است که تصمیم گرفته حدود ۱۰ درصد از نیروهای انسانی خود را تا پایان ماه اوت سال جاری میلادی اخراج خواهد کرد تا بتواند خود را از پرداخت سالانه ۶۰۰ هزار میلیون دلار حقوق و مزایا نجات دهد.

جیم هکت، مدیرعامل فورد به تازگی با انتشار و ارسال ایمیلی به کارکنان خود خاطرنشان کرده است که این تعدیل نیرو شامل مدیران رده بالای شرکت نیز می‌شود و فورد را از خطر ورشکستگی و کاهش شدید درآمدزایی و سودآوری رها خواهد کرد.

وی در ادامه این نامه این چنین نوشت: ما باید به منظور افزایش سودآوری، موفقیت و شکوفایی اقتصادی خود، از بروکراسی خود بکاهیم، به توانمندسازی مدیران بخش‌های مختلف بپردازیم، بر روی موارد موفقیت‌آمیز و خط تولیدهای پر بازده تمرکز کنیم و تا جای ممکن هزینه‌های احتمالی شرکت را کاهش دهیم.

این تعدیل نیروی گسترده فورد و جنرال موتورز در حالی اتفاق می‌افتد که دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا تاکید زیادی بر افزایش نرخ اشتغال در صنایع خودروسازی داشت و از آنها مکرراً درخواست کرده بود که به این موضوع توجه زیادی داشته باشند. چندی پیش بود که ترامپ با راه انداختن سلسله توئیت‌هایی اعتراض‌آمیز از عملکرد نه چندان موفقیت‌آمیز خودروسازان آمریکایی بخصوص جنرال موتورز و عدم دست‌یابی به اهداف اشتغالزایی وی، انتقادات شدیدی کرد.

مدیرعامل فورد همچنین اعلام کرده است که به زودی ۲۰ درصد از مدیران سطح بالای خود را نیز حذف خواهد کرد که البته بیشتر این تعدیل نیروها در کشورهای اروپایی، آمریکای جنوبی و روسیه اتفاق خواهد افتاد.

فورد برخلاف اقدام جنرال موتورز برای اخراج کارمندانش به آنها چند روز فرصت داده تا با کارخانه خداحافظی کرده و کارهای موردنظر خود را در این مهلت کوتاه به انجام برسانند. به عقیده کارشناسان، به نظر می‌رسد این اقدام فورد بسیار محترمانه تر از اقدام سریع و ناگهانی جنرال موتورز بوده که از آنها خواسته بود هرچه سریع‌تر محل کار خود را ترک کنند.

بسیاری از کشورهای جهان قصد دارند با هدف مقابله با آلودگی هوا و کاهش میزان انتشار آلاینده‌ها و گازهای گلخانه‌ای و حفظ بیشتر محیط زیست، خودروهای تمام الکتریکی و برقی را به تولید انبوه برسانند.

افزایش روزافزون خودروهای برقی و محبوبیت استفاده بیشتر از این خودروهای پاک، موجب شده است شرکت‌های خودروسازی در سراسر جهان به رقابتی تنگاتنگ پرداخته و هر یک از برنامه‌های خود برای طراحی و تولید خودروهایی بهتر و با توان پیمایش بیشتر رونمایی کنند.

همین افزایش محبوبیت و استقبال از وسایل نقلیه پاک و دوستدار محیط زیست کافیست تا تمرکز خودروسازان موفق و مشهور در جهان را به سمت و سوی تولید و توسعه چنین محصولاتی منعطف کند تا سهم بزرگی از بازارهای کلیدی در جهان نظیر چین، کشورهای اروپایی و آمریکای شمالی را به خود اختصاص دهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جنرال موتورز فورد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۷۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرونده مرگ مدیر شهرداری پیچیده شد؛ 3 کارمند در بازداشتند

محمد امیرآبادی، استادیار مهندسی حمل و نقل در دانشگاه علم و صنعت در آذرماه سال ۱۴۰۰ با حکم علیرضا زاکانی شهردار تهران به عنوان مدیرکل دفتر پایش برنامه، کنترل پروژه و ارزیابی عملکرد شهرداری تهران منصوب شده بود. اعضای بدن محمد امیرآبادی نیز پس از مرگش به بیماران نیازمند اهدا شد. این خبرگزاری نوشته‌بود که «مشخص شده قتل مدیر شهرداری تهران به دست همسرش صورت گرفته است.»

محمدرضا اصغری، برادر همسر امیرآبادی در گفت‌وگو با «شبکه شرق» ضمن تکذیب این خبر در مورد جرییات آن توضیح داد: «شوهر خواهر من 12 بهمن سال گذشته فوت کرد. علت فوت هم گازگرفتگی اعلام شد. اما از 26 فروردین خواهر من را بازداشت کرده و به آگاهی شاپور بردند. خواهر من در بازداشت موقت است اما هنوز هیچ چیز مشخص نیست و نمی‌دانم این خبر از کجا منتشر شده‌است. حتی با بازپرس پرونده صحبت کردم که حتی به من گفتند لازم نیست وکیل بگیرید و مساله حل می‌شود. خودشان هم نمی‌دانستند چرا این خبر به این شکل منتشر شده‌است.»

اصغری اضافه کرد: «در این پرونده 3 مرد و یک زن (خواهر من) بازداشت شده‌اند. به ما گفته‌اند که قاتل خودش را معرفی کرده و البته اسمش آنطور که برخی رسانه‌ها نوشته‌اند کیوان نیست. بازپرس هم توضیح داد که ما فقط به همین دلیل خواهر شما را در بازداشت نگه داشتیم چون می‌خواهیم به اصل ماجرا برسیم. مشکل‌شان این است که چرا اورژانس و آتش‌نشانی مرگ بر اثر گازگرفتی را تایید کرده‌است.»

برادر همسر امیرآبادی در پایان تاکید کرد: «این 3 مردی که بازداشت شده‌اند هم از کارمندان شهرداری هستند.خواهر و شوهر خواهر من هم از مدیران شهرداری بوده و هستند.»

دیگر خبرها

  • سهم ۰.۳ درصدی ایران از صادرات صنایع غذایی جهان
  • دستور رئیس جمهور برای حل مشکل استان‌های دارای نرخ بیکاری بالا/ دهقانی فیروزآبادی: حضور ۴۰۰ شرکت دانش‌بیان همراه در Inotex امسال
  • ایران ۰.۳ درصد صادرات صنایع غذایی جهان را انجام می‌دهد
  • واکنش جشنواره کن به اعتصاب‌ فراگیر کارکنانش | حقوق ناکافی، ساعات طولانی کار بدون بیمه بیکاری | ما شما را را درک می‌کنیم، اما...
  • انتقاد آقای اقتصاد به سیاست های تعدیل اقتصادی
  • پرونده مرگ مدیر شهرداری پیچیده شد؛ 3 کارمند در بازداشتند
  • شوک به کشتی جهان؛ احتمال بازگشت تیلور و محرومیت بروکس
  • بنگاه‌های اقتصادی چشم انتظار حل مشکل مواد اولیه هستند
  • تولید فنرهای مورد نیاز صنایع ریلی و خودروسازی
  • آینده صنعت خودرو ایران؛ ارزخوری یا خودروسازی؟